0

Zakelijke klant worden ? Klik hier

0
Advies nodig ?
Bel +31 (0) 850163031
Kwaliteit

Disclaimer

Disclaimer voor www.dirkslichtadvies.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.dirkslichtadvies.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door Dirks lichtadvies. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom

Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Dirks lichtadvies is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Dirks lichtadvies.

Geen garantie op juistheid

Indien van toepassing:

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met Dirks lichtadvies te mogen claimen of te veronderstellen.

Dirks lichtadvies streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Dirks lichtadvies aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige content, waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Wijzigingen

Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.dirkslichtadvies.nl op deze pagina.

For all other questions

9,4Review LogoWij scoren een 9,4 op Webwinkelkeur

Dirks Lichtadvies

Markkant 10
4844BB Terheijden
Nederland

NL001492982B63
20126826
NL95 INGB 0673 9626 52

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »